Barnkojan

Vi testar och recenserar de bästa barnprodukterna

Finaste sänghimmeln till barnrummet 2020 – vem vill inte sova under en sänghimmel?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyshop, Lekmer & Jollyroom.

Alla har vi väl någon gång drömt om att sova under en sänghimmel? En sänghimmel gör vilket barnrum som helst mysigt och finns i de allra finaste färgerna och materialen.

En sänghimmel hängs huvudsakligen ovanför sängen, men kan lika väl hängas ovanför myshörnan. Matcha sänghimlen med färgen på väggen eller med övrig inredning i rummet.

Det finns många olika sorters sänghimlar, dels finns det de mindre varianterna som passar bäst till vaggor och spjälsängar, och sen finns de större som lämpar sig bättre för den lite större barnsängen.

Som med allt annat när det kommer till barnprodukter är säkerheten A och O. En sänghimmel över sängen måste fästas på rätt sätt och den får aldrig riskera att falla ner över barnet. Med långa tygstycken som hänger ner måste man tänka på att barnet vid en viss ålder kommer att kunna greppa tag i tyget och då får det inte vara farligt för barnet.

En del funderar på om det verkligen är smart att hänga tyg omkring sängen då detta kommer att samla damm, men de som har erfarenhet av sänghimlar vet att dessa faktiskt är rätt så enkla att hålla rena och oftast går att tvätta i tvättmaskinen.

Barnkojan har valt ut den finaste sänghimmeln nedan!

Finaste sänghimmeln


Enzo Sänghimmel Stone Grey

Finaste sänghimmeln till barnrummet

Den här fantastiska sänghimmeln från Liewood är vår favorit. Sänghimmeln kan hängas över sängen eller över myshörnan för att ge en mysig och ombonad känsla i rummet. Tack vare en slitstark metallring behåller sänghimmeln sin fina form. Läs mer


Form Living Sänghimmel

Finaste sänghimmeln till barnrummet

Skapa ett mysigt sov-krypin till din lille busunge med den här fina sänghimmel från det svenska märket Form Living. Högst upp på sänghimmeln sitter fina dekorativa vimplar och en rosett. Läs mer


Alice & Fox Sänghimmel Thea

Finaste sänghimmeln till barnrummet

Alice & Fox Sänghimmel Thea är Barnkojans tredje favorit. Sänghimmeln som är tillverkad i 100% bomull faller fint över sängen och skapar ett mysigt krypin till ditt barn. Läs mer

Kommentera

Din e-post publiceras inte