Barnkojan

Vi testar och recenserar de bästa barnprodukterna

Finaste julstrumpan 2019 – traditionen med julstrumpa!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyshop, Jollyroom & Lekmer.

Det börjar nalkas jul och vad är mysigare än att få börja julpynta? Känslan av att äntligen få hänga upp julstjärnan i fönstren, sätta upp nissedörren, binda fina kransar, julbaka och hänga upp den allra finaste julstrumpan på sin plats.

Vad är då egentligen en julstrumpa till att börja med? Man kan säga att det är en stor säck eller påse i tyg som är formad som en stor strumpa, ofta med julmotiv på. Julstrumpan används framförallt av små barn där de kan få möjlighet att få en tidig julklapp på julaftons morgon.

Alla har inte den här traditionen i familjen, men för de som har brukar det gå till såhär: varje barn i familjen har sin egen julstrumpa som, dagen innan julafton, hängs upp i hemmet (oftast över en öppen spis om sådan finns). Denna strumpa kan liknas vid tomtens säck, men med plats för bara ett eller ett fåtal paket. När barnen vaknar på julaftonsmorgon har jultomten lämnat paket i julstrumpan. Om ni inte har den här traditionen är det ett tips att införa den, det är en mysig tradition både för dig och barnen.

Det finns många fina julstrumpor på marknaden, i olika färger, mönster och material. Funderar du på vilken eller vilka du ska köpa? Barnkojan har tagit fram sina absoluta finaste julfavoriter.

Finaste julstrumpan


Tinka julstrumpa Liewood

Finaste julstrumpan

Barnkojans favoritstrumpa är Tinka julstrumpa med en pandafigur från det danska märket Liewood. Gör julafton extra speciell med den här söta julstrumpan! Läs mer


Cam Cam Copenhagen Julstrumpa

Finaste julstrumpan

Vår andra favorit är den här gulligt juliga julstrumpan från Cam Cam Copenhagen. De fina, broderade stjärnorna skapar riktigt julstämning i hemmet. Läs mer


OYOY Laja julstrumpa

Finaste julstrumpan

OYOY Laja julstrumpa, med sina söta bollar i strumpöppningen är Barnkojans tredje favorit. En klassisk julstrumpa som finns i två färger! Läs mer här.

Kommentera

Din e-post publiceras inte