Barnkojan

Bästa barnprodukterna. Vi testar och recenserar de bästa barnprodukterna på marknaden

Bästa ståbrädan 2021 – när promenaden blir för lång för barnet!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyland, Babyshop & Jollyroom.

Har du ett barn som åker vagn och ett till barn som bara åker vagn ibland, men som för det mesta orkar och vill gå? Då kan det vara läge att införskaffa en ståbräda. En ståbräda är precis som det låter: en bräda med hjul som fästs på barnvagnen så att syskonet kan stå mellan föräldrarnas armar på promenaden när barnet inte längre orkar gå.

När det är dags att utöka familjen med syskon står många i valet och kvalet om att köpa syskonvagn eller ståbräda. Och detta val beror ju självklart på barnens ålder. Många inleder med syskonvagn för att senare övergå till ståbräda. En del märken tillverkar sina egna ståbrädor, designad för att passa märkets egna modeller perfekt och vissa är universala och ska passa de flesta barnvagnarna (det är dessa vi recenserar här).

Vissa ståbrädor har numera även en avtagbar sits så barnet själv kan välja om det vill sitta eller stå. De flesta har justerbar höjd, vilket gör att den går att använda under hela barnets uppväxt. Perfekt om vi får säga det själva!

Bästa ståbrädan


Bumprider Ståbräda med sits

Bumprider Ståbräda med sits. Bästa ståbrädan

Bumprider ståbräda med sits är en av de mest universella och anpassningsbara ståbrädorna på marknaden idag. Bumprider Sit har avtagbar sits som även är justerbar i höjd. Den balanserade fjädringstekniken ger en jämn och mjuk gång, även på ojämnt underlag. Läs mer om Barnkojans favorit!


Bumprider Ride-On Ståbräda

Bumprider Ride-On Ståbräda. Bästa ståbrädan

Barnkojans andra favorit är även den från Bumprider. Se till så att din lilla passagerare är säker under barnvagnspromenader med denna Ride-On Ståbräda i Svart, designad av det innovativa svenska märket Bumprider. Läs mer


Easy Rider X Ståbräda + tillbehörspaket

Easy Rider X Ståbräda. Bästa ståbrädan

Vår tredje favorit: Easy Rider X är en universell ståbräda utformad för att passa de flesta vagnar på maknaden. Antiglidskydd för extra säkerhet. Blinkande hjul gör den perfekt för bättre synlighet vid körning i mörkret. Läs mer

Kommentera

Din e-post publiceras inte