Barnkojan

Bästa barnprodukterna. Vi testar och recenserar de bästa barnprodukterna på marknaden

Bästa resväskan för barn 2021 – packa till ditt barn!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jollyroom, Babyland & Babyshop.

Att resa med barn är både spännande och kul, men det kan också vara otroligt utmanande. När man reser med barn är det mycket att tänka på och mycket saker man måste ha med sig. Då underlättar det att ha en rymlig och praktisk resväska där barnets grejer kan packas i.

Gör semestern smidig för både dig och barnen genom att köpa rätt resväska för de små. Tänk att en väska med hjul, skön axelrem eller en häftig ryggsäck kan vara ett både enkelt och riktigt effektivt sätt att göra resan kul och spännande för barnen.

Något som de flesta föräldrar glömmer bort är att många barn, även de yngre, faktiskt kan hjälpa till att bära packningen. Det gäller bara att ha en lagom stor väska till barnet så att det orkar bära/dra sin egen packning. Dessutom tycker de flesta barn om att ha en egen väska på resan, antingen med de egna kläderna eller favoritleksakerna.

Beroende på barnets ålder måste du som förälder naturligtvis ha ansvaret för att alla kläder och prylar kommer med, men ett bra tips är att gå igenom packlistan tillsammans med barnet, plocka fram grejer, och även fråga barnet om det är något särskilt hen vill ha med sig som ska packas i väskan. Känner barnet sig delaktig från början blir det också lättare att hålla bättre koll på sin egen väska eftersom barnet känner större ansvar. 

Förutom att underlätta resandet så utgör även en passande resväska en snygg accessoar. Så, vilken är den bästa resväskan för barn? Barnkojan har valt ut sina favoriter nedan!

Bästa resväskan för barn


American Tourister Alfatwist Resväska

American Tourister Alfatwist Resväska. Bästa resväskan

Barnkojans favorit är den här fina rullväskan från American Tourister. Väskan är tillverkad i hård, tålig plast och har fyra roterande hjul som gör väskan lätt att hantera. Ett plus är att i väskan finns en avdelare med ett nätfack samt ytterligare ett mindre fack för smidig organisering. Läs mer


Skip Hop Zoo Bagage Kabinväska

Skip Hop Zoo Bagage Kabinväska. Bästa resväskan

Den här söta resväskan från Skip Hop Zoo är vår andra favorit – barnens egen kabinväska, en rullväska som kan följa med på alla resor. Väskan är storleksanpassad som handbagage på flyget och robust nog att stå emot de flesta resor. Framfickan har en avskiljare i nät, som gör det enkelt hitta mindre saker i väskan. Läs mer


Best Time Toys Resväska Bi

Best Time Toys Resväska Bi. Bästa resväskan

Best Time Toys Resväska är en gullig och praktisk resväska. Väskan har ett rymligt huvudfack med dragkedja. Ett plus är att väskan har ett förlängningsbart teleskophandtag som kan sättas i två positioner. Läs mer

Kommentera

Din e-post publiceras inte