Barnkojan

Bästa barnprodukterna. Vi testar och recenserar de bästa barnprodukterna på marknaden

Bästa dockskåpet 2021 – bygg upp en egen liten fantasivärld!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyshop & Jollyroom.

Dockskåp eller dockhus har funnits sedan 1600-talet, men på den tiden användes de främst av vuxna för att förevisa hur man kunde inreda sina rum. Först på 1800-talet började dockskåp för barn och lek tillverkas allt mer. Dockskåpens popularitet har gått i vågor genom tiderna. Just nu är dockskåpen på väg upp i popularitet igen.

Ett dockskåp kan stimulera dels fantasin, men även den kreativa förmågan. Genom att leka med dockskåpet tränar barnen även sin rumsliga förmåga och lär sig hur ett hushåll fungerar.

Ett eget dockskåp står för många barn högt upp på önskelistan. Tänk att få bygga upp en liten värld, möblera, låta favoritdockorna flytta in och bege sig in i en fantasivärld!

Vissa dockhus och dockskåp är mer populära än andra och det finns både nya och klassiska modeller. Här nedanför tar vi upp de vi tycker är bästa dockskåpet!

Bästa dockskåpet


Dockhus Bokhylla JOX

Dockhus Bokhylla JOX. Bästa dockskåpet

Vår absoluta favorit: Dockhus Bokhylla JOX fungerar lika bra som bokhylla som ett dockskåp. Dockskåpet består av tre våningar med trappor och stora fönster och en balkong. Kombinera med andra produkter från samma märke för en lekfull inredningsstil. Läs mer


Lundby Life Dockhus

Lundby Dockhus. Bästa dockskåpet

Lundby Life dockhus är en riktig klassiker och en av våra favoriter. Dockhuset har en öppen planlösning och vackra tapeter från Sandberg Wallpaper; dörrarna är målade i lika lekfulla färger som tapeterna.

Med det här dockhuset är det bara att dekorera efter behag! Du kan enkelt köpa till lampor och möbler från Lundby för att göra det ännu trevligare för dina favoritfigurer samtidigt som du gör det hemtrevligt. Läs mer


Kidkraft Dockhus Chelsea

Kidkraft dockhus Chelsea. Bästa dockskåptet

Vår sista favorit är KidKraft Dockhus Chelsea som är ett gulligt och lagom stort dockhus som passar alla barn som vill att deras dockor ska få ett riktigt drömhem! Det charmiga dockhuset är målat i härliga pastellfärger och är stort nog för att flera barn ska kunna leka samtidigt. Läs mer

Kommentera

Din e-post publiceras inte