Barnkojan

Bästa barnprodukterna. Vi testar och recenserar de bästa barnprodukterna på marknaden

Bästa cykelsitsen 2021 – ta med ditt barn på en cykeltur!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyland, Babyshop & Jollyroom.

Vill du ta med ditt lilla barn som ännu inte lärt sig att cykla på en cykeltur? Då behöver du ha en cykelsits till din egna cykel. En cykelsits fästs i bak på din cykel och därefter placerar du ditt barn i den och ni är redo att cykla!

Att montera en cykelsits på den egna cykeln är ett enkelt sätt att kunna ta med sig sitt barn på cykelturen. Vare sig det handlar om utflykter eller om att hitta ett smidigt sätt att kunna transportera sig till och från jobb och förskola så kan en cykelsits vara en smidig lösning.

Idag är de flesta cykelsitsar godkända enligt säkerhetsstandarder och kan användas på de flesta cyklar – även om du inte har en pakethållare. Dessa förankras istället i cykeln med ett fäste som skruvas fast runt cykelns ram.

Användningen av cykelsits brukar generellt rekommenderas från omkring 9 månaders ålder. Men vissa barn behöver vara äldre än så för att kunna sitta bra i cykelsitsen. Vad gäller maximal vikt i cykelsitsen så varierar det från olika tillverkare, men 22 kg är en vanlig maxvikt.

Det kan dock vara svårt att välja mellan alla cykelsitsar som finns på dagens marknad eftersom standarden och kvalitén är så hög på nästan alla. Barnkojan har valt ut sina favoriter för att underlätta detta för dig!

Bästa cykelsitsen


Thule RideAlong Cykelsits

Thule RideAlong Cykelsits. Bästa cykelsitsen

Thule RideAlong Cykelsits är Barnkojans favorit. En cykelsits för montering i cykelns ram med snabbfäste. Sitsen har ett smidigt spänne och är lutningsbar i 5 lägen. Läs mer


OKBaby Body Guard Cykelsits

OKBaby Body Guard Cykelsits. Bästa cykelsitsen

Vår andra favorit är OKBaby Body Guard Cykelsits. En ergonomisk cykelsits med mjuk och bekväm klädsel. Sitsen har ett lätthanterlig tre-punktbälte som försäkrar att ditt barn alltid sitter säkert. Läs mer


Hamax Kiss Cykelsits

Hamax Kiss Cykelsits. Bästa cykelsitsen

Hamax Kiss Cykelsits – Barnkojans tredje favorit, är en bekväm och ergonomiskt utformad cykelsits, nu med nytt och förbättrat snabbfäste! Den fritt hängande fästanordningen ger cykelsitsen optimal fjädring så att barnets ryggrad skyddas på bästa sätt. Läs mer

Kommentera

Din e-post publiceras inte