Barnkojan

Bästa barnprodukterna. Vi testar och recenserar de bästa barnprodukterna på marknaden

Bästa badbaljan 2021 – låt ditt barn plaska tryggt!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jollyroom & Babyland.

Första badet med en nyfödd bebis är något alldeles speciellt. De flesta små barn tycker det är härligt att bada och som förälder blir det en mysig stund med bebisen. En praktisk och säker badbalja är förstås ett måste för din lilla skatt.

Badbaljor finns i flera olika utförande och du kan köpa både billiga och lyxiga badbaljor. Det viktigaste är att det är en säker plats för ditt barn att vistas i. De flesta badbaljor är designade för att ge ett bra stöd för din bebis nacke och rygg.

Det är inte det enklaste att hitta den badbaljan som passar bäst för just dig och din bebis, men det finns en badbalja för alla. För dig som bor trångt finns det till exempel ihopfällbara badbaljor, som enkelt kan ställas undan efter användning.

En bebis är känslig och det är viktigt med rätt produkter för den känsliga huden och att vattnet innehåller rätt temperatur så att det känns bekvämt för ditt barn. Det finns bland annat badbaljor som indikerar när vattentemperaturen är lagom för ditt barn.

Kom ihåg att aldrig lämna ditt barn under uppsikt i badbaljan. Om du behöver lämna rummet, om så bara för en minut, ta med ditt barn. Det går läskigt snabbt när olyckan är framme!

Bästa badbaljan


OKBaby Badbalja Baby Onda

Barnkojan har tagit fram sina favoriter bland badbaljor. OKBaby Badbalja Baby Onda är en klar favorit. Med sitt ergonomiska utförande är den anpassad för de allra minsta. Badbaljan har ett integrerat ligg- och sittstöd samt flera kroppsstöd för barnet: bland annat ett i varje armhåla för bästa support. Förutom det har den även en inbyggd digital vattentermometer och vattennivåindikator. Badbaljan passar från 0-12 månader. Läs mer


Stokke Flexi Batch Bundle

Vår andra favorit är Stokke Flexi Batch Bundle med värmekänslig propp. En smidig, men samtidigt rymlig badbalja som kan användas från att barnet är 0 månader upp till fyra års ålder. Badbaljan kan vikas ihop så den blir platt, vilket gör att den är enkel att förvara och smidig att ha med på resan. Babybadet har dessutom halkskydd på botten och en ventil för enkel tömning. Läs mer


Bebe-Jou Termo Badbalja

Bebe-Jou Termo Badbalja är en riktig gullig badbalja som ser ut som ett riktigt badkar fast i miniformat. Badbaljan passar från 0 månader och uppåt. Badbaljan innehåller en värmetermometer för att indikera på temperaturen i vattnet. Den är dessutom designad med två matchande pumpflaskor för schampo och tvål. Läs mer

Kommentera

Din e-post publiceras inte